• Post information
  •   
Computer Hardware Engineer
details

Desgination:-Divine India
Location:-Naraina, Delhi
Experience:-2 - 4 years

Job Description

  • Resolve system malfunctions, and provide technical information
  • Installation, configuration
  • Provide technical help

Other Details

It is a Full Time IT / Hardware / Network Engineer job for candidates with 2 - 4 years of experience of experience.

More about this Computer Hardware Engineer job

1.)What is the eligibility criteria to apply for this Computer Hardware Engineer job?

Ans: The candidate should be Graduate and above and above with 2 - 4 years of experience of experience

2.)How much salary can I expect for this job role?

Ans: You can expect a salary of ?15000 - ?25000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Delhi.

3.)How many working days are there for this Computer Hardware Engineer job?

Ans: This Computer Hardware Engineer job will have 6 working days.

4.)Are there any charges applicable while applying or joining this Computer Hardware Engineer job?

Ans: No, there is no fee applicable for applying this Computer Hardware Engineer job and during the employment with the company, i.e., Divine India.

5.)Is it a work from home job?

Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.

6.)How many openings are there for this Computer Hardware Engineer role?

Ans: There is an immediate opening of 3 Computer Hardware Engineer at Divine India

7.)Who can apply for this job?

Ans: Only Male candidates can apply for this IT / Hardware / Network Engineer job.

8.)What are the timings of this Computer Hardware Engineer job?

Ans: This Computer Hardware Engineer job has 09:00 AM - 06:00 PM timing.

Related Updates

Business Development And Marke

Desgination:-Action In Rural Technology

Read more »

Teacher

Job Name:- TeacherCompany Name:-Salaam B

Read more »

Truecaller Internship opportun

Truecaller Internship Opportunities for

Read more »

Assistant Manager-Purchase ( E

Company name:-Quality HR ServicesLocatio

Read more »

National Finance Manager

Location: Delhi
Apply by: 05 Jul 2023

Read more »

Director Finance

No. of opening 1
Apply By: 06th july 20

Read more »

Internship Opportunity at EY:

Internship Opportunity at EY: Apply by S

Read more »

Digital Marketing Manager

Job Name:-Veda Vyas AyurvedaLocation:- G

Read more »

JustDial Off Campus Drive 2026

JustDial Off Campus Drive 2026: Customer

Read more »

KONE Internship & Jobs 2025: E

KONE Internship & Jobs 2025: Enginee

Read more »