• Post information
  •   
Senior Network Engineer
details

Desgination:-CTL Infocom Pvt. Ltd.
Location:- Airport Enclave, Jaipur
Experience:- 6 - 6+  years
Salary:-38,000 - 40,000 per month  

 

Job Description:-

  • Resolve system malfunctions, and provide technical information
  • Installation, configuration
  • Provide technical help
The candidate should have sound knowledge of Computer networking and MS Office and be able to lead the team—Language - Fluency in English

Other Details:-

  • It is a Full Time IT / Hardware / Network Engineer job for candidates with 6+ years of experience.

More about this Senior Network Engineer job:-

  1. What is the eligibility criteria to apply for this Senior Network Engineer job?
    Ans: The candidate should be Graduate and above and above with 6+ years of experience of experience
  2. How much salary can I expect for this job role?
    Ans: You can expect a salary of ?40000 - ?40000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Jaipur.
  3. How many working days are there for this Senior Network Engineer job?
    Ans: This Senior Network Engineer job will have 6 working days.
  4. Are there any charges applicable while applying or joining this Senior Network Engineer job?
    Ans: No, there is no fee applicable for applying this Senior Network Engineer job and during the employment with the company, i.e., CTL Infocom Pvt. Ltd..
  5. Is it a work from home job?
    Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.
  6. How many openings are there for this Senior Network Engineer role?
    Ans: There is an immediate opening of 1 Senior Network Engineer at CTL Infocom Pvt. Ltd.
  7. Who can apply for this job?
    Ans: Only Male candidates can apply for this IT / Hardware / Network Engineer job.
  8. What are the timings of this Senior Network Engineer job?
    Ans: This Senior Network Engineer job has 09:00 AM - 06:00 PM timing.


Apply Job

Related Updates

Jio Hiring 2026: Graduate Engi

Jio Hiring 2026: Graduate Engineer Train

Read more »

Altera Work From Home Jobs 202

Altera Work From Home Jobs 2026: Associa

Read more »

Juspay Hiring 2026: Software D

Juspay Hiring 2026: Software Development

Read more »

Emerson Hiring 2026: Software

Emerson Hiring 2026: Software Engineer T

Read more »

Cummins India Jobs for Fresher

Cummins India Jobs for Freshers | 100+ O

Read more »

Society For Resource Planning,

Destination:-Project CoordinatorLocation

Read more »

MPEZ Recruitment 2026, Apply f

MPEZ Recruitment 2026: Apply for 72 Grad

Read more »

Indian Army Siliguri Rally Not

Indian Army Siliguri Rally has issued th

Read more »

AAI Recruitment 2026: Manager

AAI Recruitment 2026: Manager & Juni

Read more »

MPESB Agriculture Extension Of

MPESB Agriculture Extension Officer Recr

Read more »