• Post information
  •   
Digital Marketing Assistant
details

Job Name:-Digital Technology Institute
Location:- Janakpuri, Delhi
salary :-35,000-50,000 per month
experience:-3 - 6+ year

Job Description:-

  • Preparing & Cooking food
  • Plan menus
  • Maintain inventory of food and supplies
  • We are hiring For Saudi Arab

Other Details:-

  • It is a Full Time Cook / Chef job for candidates with 2 - 5 years of experience.

More about this Commi:-

1.) What is the eligibility criteria to apply for this Commi 1 job?

Ans: The candidate should be Diploma and above and above with 2 - 5 years of experience of experience

2.) How much salary can I expect for this job role?

Ans: You can expect a salary of ?33000 - ?39000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Kolkata.

3.) How many working days are there for this Commi 1 job?

Ans: This Commi 1 job will have 6 working days.

4.) Are there any charges applicable while applying or joining this Commi 1 job?

Ans: No, there is no fee applicable for applying this Commi 1 job and during the employment with the company, i.e., Ascensive Educare Ltd..

5.) Is it a work from home job?

Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.

6.) How many openings are there for this Commi 1 role?

Ans: There is an immediate opening of 30 Commi 1 at Ascensive Educare Ltd.

7.) Who can apply for this job?

Ans: Only Male candidates can apply for this Cook / Chef job.

8.) What are the timings of this Commi 1 job?

Ans: This Commi 1 job has 09:00 AM - 06:00 PM timing.

Contact Person:-

Sayantan Chakraborty


Apply Job

Related Updates

Internship Opportunity at Marr

 

Internship Opportunity at Marr

Read more »

BARC Recruitment 2021

BHABHA ATOMIC RESERCH CENTRE NUCLEAR REC

Read more »

Marketing Assistant

Desgination:-Easyq Solutions And Technol

Read more »

BHS Recruitment 2025 | Executi

BHS Recruitment 2025 | Executive –

Read more »

Medpace Careers 2026: Apply fo

Medpace Careers 2026: Apply for Software

Read more »

Sikkim Public Service Commissi

Organization Name
Sikkim Public Service

Read more »

HR Recruiter Job 2026 | HR Ass

HR Recruiter Job 2026 | HR Associate Rol

Read more »

Uniqlo Associate Internship fo

 
Uniqlo Associate Internship for

Read more »

Lakshmibai College Delhi Vario

Lakshmibai College Delhi Recruitment 202

Read more »

Admin Executive

Job Opening: Admin ExecutiveOrganization

Read more »