• Post information
  •   
Store Manager
details

Job Name:-First Cry.Com
Location:-Bangalore
salary :-35,000-40,000 per month
experience:-2 - 6+ year

 Job Description:-

  • Preparing & Cooking food
  • Plan menus
  • Maintain inventory of food and supplies
  • We are hiring For Saudi Arab

Other Details:-

  • It is a Full Time Cook / Chef job for candidates with 2 - 5 years of experience.

More about this Commi:-

1.) What is the eligibility criteria to apply for this Commi 1 job?

Ans: The candidate should be Diploma and above and above with 2 - 5 years of experience of experience

2.) How much salary can I expect for this job role?

Ans: You can expect a salary of ?33000 - ?39000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Kolkata.

3.) How many working days are there for this Commi 1 job?

Ans: This Commi 1 job will have 6 working days.

4.) Are there any charges applicable while applying or joining this Commi 1 job?

Ans: No, there is no fee applicable for applying this Commi 1 job and during the employment with the company, i.e., Ascensive Educare Ltd..

5.) Is it a work from home job?

Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.

6.) How many openings are there for this Commi 1 role?

Ans: There is an immediate opening of 30 Commi 1 at Ascensive Educare Ltd.

7.) Who can apply for this job?

Ans: Only Male candidates can apply for this Cook / Chef job.

8.) What are the timings of this Commi 1 job?

Ans: This Commi 1 job has 09:00 AM - 06:00 PM timing.

Contact Person:-

 

Akshata Bhoyar

Related Updates

UPSC Combined Defence Service

 



UPSC CDS II Recruitment 20

Read more »

Chandigarh Anganwadi Recruitme

Chandigarh Anganwadi Recruitment 2025 &m

Read more »

GNDU Recruitment 2026, Apply f

GNDU Recruitment 2026 – Apply Onli

Read more »

PRSC Recruitment 2021| JRF/RF

PUNJAB REMOTE SENSING CENTRE (PRSC)

Read more »

Salesforce Software Engineer I

 

Salesforce Software Engineer I

Read more »

Admin Executive

Job Opening: Admin ExecutiveOrganization

Read more »

Toothsi WALK-IN Drive in Mumba

Toothsi WALK-IN Drive in Mumbai for Insi

Read more »

Marketing / Sales & Business D

Job Details: Marketing / Sales & Bus

Read more »

B2B Field SALE'S

Job Name:-B2B Field SALE'SCompany name:-

Read more »

Notified Work From Home Jobs 2

Notified Work From Home Jobs 2026 | Remo

Read more »