• Post information
  •   
Telecalling Team Leader
details

Desgination:-Stellarslog Technovation Pvt. Ltd.
Location:- Alipore, Kolkata
Experience:- 0 - 6+  years
Salary:-38,000 - 40,000 per month  

 

Job Description:-

  • Understand customer need and pitch in sales
  • Close sales and achieve quarterly targets
  • Call on leads provided & generate leads

Other Details:-

  • It is a Full Time Telesales / Telemarketing job for candidates with 0 - 6+ years Experience.

More about this Telecalling Team Leader job:-

  1. What is the eligibility criteria to apply for this Telecalling Team Leader job?
    Ans: The candidate should be All Education levels and above with 0 - 6+ years Experience of experience
  2. How much salary can I expect for this job role?
    Ans: You can expect a salary of ?35000 - ?40000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Kolkata.
  3. How many working days are there for this Telecalling Team Leader job?
    Ans: This Telecalling Team Leader job will have 6 working days.
  4. Are there any charges applicable while applying or joining this Telecalling Team Leader job?
    Ans: No, there is no fee applicable for applying this Telecalling Team Leader job and during the employment with the company, i.e., Stellarslog Technovation Pvt. Ltd. By Taskmo.
  5. Is it a work from home job?
    Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.
  6. How many openings are there for this Telecalling Team Leader role?
    Ans: There is an immediate opening of 3 Telecalling Team Leader at Stellarslog Technovation Pvt. Ltd. By Taskmo
  7. Who can apply for this job?
    Ans: Only Female candidates can apply for this Telesales / Telemarketing job.
  8. What are the timings of this Telecalling Team Leader job?
    Ans: This Telecalling Team Leader job has Day Shift.

Apply Job

Related Updates

Digital Marketing -Executive

Designation Assistant
No. of opening 1

Read more »

UPPCL Recruitment 2020

NEW DELHI- Uttar Pradesh Power Corp

Read more »

Trainer - Skill Development

No. of opening 1Apply By: 20 june 2023Lo

Read more »

Temple Security

Sivaganga District Recruitment 2025: The

Read more »

Neena Gupta on Manju Devi’s

Neena Gupta on Manju Devi’s Journe

Read more »

NTT DATA Mega Online Interview

NTT DATA Mega Online Interview 2026 &nda

Read more »

Sales Manager - North and West

Job Name:-Sales Manager - North and West

Read more »

UPSRTC Bus Conductor Recruitme

UPSRTC Bus Conductor Recruitment 2026: A

Read more »

Manager-Marketing

Location: KarnatakaApply by: 09 Aug 2023

Read more »

NCL Recruitment 2026, Apply fo

NCL Recruitment 2026 Notification Out fo

Read more »