• Post information
  •   
HR Recruiter
details

Desgination:-IVG Enterprise
Location:- Delhi
Experience:- 0 - 6+ years
Salary:-35,000 - 40,000 per month  

Job Description:-

  • Candidate screening, interviewing and onboarding
  • Handle employee engagement
  • Provide administrative support
  • Coordinating office activities

Other Details:-

  • It is a Full Time Recruiter / HR / Admin job for candidates with 0 - 6+ years Experience.

More about this HR Recruiter job:-

  1. What is the eligibility criteria to apply for this HR Recruiter job?
    Ans: The candidate should be All Education levels and above with 0 - 6+ years Experience of experience
  2. How much salary can I expect for this job role?
    Ans: You can expect a salary of ?35000 - ?40000 per month + Incentives that depends on your interview. It's a Full Time job in Delhi.
  3. How many working days are there for this HR Recruiter job?
    Ans: This HR Recruiter job will have 6 working days.
  4. Are there any charges applicable while applying or joining this HR Recruiter job?
    Ans: No, there is no fee applicable for applying this HR Recruiter job and during the employment with the company, i.e., IVG Enterprise.
  5. Is it a work from home job?
    Ans: Yes, it’s a work from home job and can be done online.
  6. How many openings are there for this HR Recruiter role?
    Ans: There is an immediate opening of 90 HR Recruiter at IVG Enterprise
  7. Who can apply for this job?
    Ans: Only Female candidates can apply for this Recruiter / HR / Admin job.
  8. What are the timings of this HR Recruiter job?
    Ans: This HR Recruiter job has 09:00 AM - 06:00 PM timing.
     

Apply Job

Related Updates

Amazon Work From Home Jobs 202

Amazon Work From Home Jobs 2026: Transpo

Read more »

DotNet & ReactJS Professional

Job Name:- DotNet & ReactJS Professi

Read more »

Railway RRB Technician CEN 02/

 



Railway RRB Technician Rec

Read more »

Researchers

No. of opening 1
Apply By: 21 june 2023

Read more »

AMC Health Department Recruitm

 



AMC Health Department Recr

Read more »

WNS Walk-in Interview for Seni

WNS Walk-in Interview for Senior Associa

Read more »

Capgemini New Hiring Announced

 


Capgemini New Hiring Announc

Read more »

Teacher

Job Name:- TeacherCompany Name:-Salaam B

Read more »

UPSSSC Junior Assistant, Junio

 



UPSSSC Junior Assistant Re

Read more »