• Post information
  •   
Computer Hardware Engineer
details

Desgination:-Divine India
Location:-Naraina, Delhi
Experience:-2 - 4 years

Job Description

  • Resolve system malfunctions, and provide technical information
  • Installation, configuration
  • Provide technical help

Other Details

It is a Full Time IT / Hardware / Network Engineer job for candidates with 2 - 4 years of experience of experience.

More about this Computer Hardware Engineer job

1.)What is the eligibility criteria to apply for this Computer Hardware Engineer job?

Ans: The candidate should be Graduate and above and above with 2 - 4 years of experience of experience

2.)How much salary can I expect for this job role?

Ans: You can expect a salary of ?15000 - ?25000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Delhi.

3.)How many working days are there for this Computer Hardware Engineer job?

Ans: This Computer Hardware Engineer job will have 6 working days.

4.)Are there any charges applicable while applying or joining this Computer Hardware Engineer job?

Ans: No, there is no fee applicable for applying this Computer Hardware Engineer job and during the employment with the company, i.e., Divine India.

5.)Is it a work from home job?

Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.

6.)How many openings are there for this Computer Hardware Engineer role?

Ans: There is an immediate opening of 3 Computer Hardware Engineer at Divine India

7.)Who can apply for this job?

Ans: Only Male candidates can apply for this IT / Hardware / Network Engineer job.

8.)What are the timings of this Computer Hardware Engineer job?

Ans: This Computer Hardware Engineer job has 09:00 AM - 06:00 PM timing.

Related Updates

Railway RRB Technician CEN 02/

 



Railway RRB Technician Rec

Read more »

Teacher

Job Name:- TeacherCompany Name:-Salaam B

Read more »

Probation Officer, Counsellor,

The Department of Social Security and Wo

Read more »

Bisleri Walk-In Drive in Hyder

Bisleri Walk-In Drive in Hyderabad for E

Read more »

Researchers

No. of opening 1
Apply By: 21 june 2023

Read more »

WNS Walk-in Interview for Seni

WNS Walk-in Interview for Senior Associa

Read more »

Capgemini New Hiring Announced

 


Capgemini New Hiring Announc

Read more »

UPSSSC Junior Assistant, Junio

 



UPSSSC Junior Assistant Re

Read more »